Cautare

969 de rezultate pentru "accident in batoti" (5.18 secunde)
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
Potrivit editiei irlandeze a ziarului Independent cei trei barbati decedati au in jur de 20 de ani, sunt bruneti, au inaltime medie si sunt probabil romani sau est-europeni. Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. In teorie o stim cu totii, la practica au picat insa cei mai multi soferi opriti sambata in trafic de politisti.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 19.00, C. ... Aviator Vasile Fuica, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu autoturismul marca Toyota Land Cruiser condus in aceeasi directie de mers de A.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. ... alcool pur in aerul expirat si i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tanar sofer din Constanta a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si a luat foc. ... Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui M.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. ... Matei Voievod, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A4 condus pe sos. ... Alexandra de 23 de ani, din Bucuresti, care a patruns in intersectie la culoarea galbena a semaforului electric.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S. GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Un primar dintr-o localitate suceveana e cautat de peste 12 ore dupa ce a provocat un accident de circulatie si a fugit.
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. ... Cand a ajuns in dreptul str.
Accident in Pasajul Unirii, evitat in ultima clipa. Un participant la trafic a oprit la timp TIR-ul.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
google-analytics.com